Novi Sad
19.01.2011.
08:16 > 18:44
Protiv kupaca stanova na Bulevaru Jovana Dučića, koji su se nasilno uselili u svoje stanove, investitor Milan Vučković podneo je krivične prijave.
  • 28.08.2012 15:41
    pomoc!
    Zaista vise ne znam sta da radim,te ovim putem molim one koji ovo procitaju,a to su svi oni nesrecnici(kao i ja sama),koji su kupili stanove od Milana Sorstaka iz Kongrad nekretnina,da se sakupimo,i da vidimo sta mozemo ono bar zajednicki preduzeti.
  • 25.01.2012 15:34
    ovcica
    Sta sada?Peta godina kako sam Milanu Sorsaku dala pare za stan,tj cardak ni na nebu,ni na zemlji,pravno mu ne mozes nista,njega ne mozes uhvatiti u kancelariji,i kada se to desi,on kuka kako nema para,a drzava je takva,kakva jeste.On i dalje radi (jer nije ucinio nikakvo krivicno delo),a ja da se zalim upravi vodovoda!STRASNO!
  • Podbara

    03.03.2011 09:47
    Za Sorsaka
    Kupili smo stan od ovog investitora, koji je inace po zanimanju stolar. Cekamo vec godinu dana da se uselimo, a neki ga tuze i idu po sudovima vec 3 godine. Ako neko zna nesto vise i ima probleme sa istim neka se oglasi ovim putem. POZZZZZ.
  • NG

    02.02.2011 12:28
    KONGRAD
    Ja sam nazalost kupio stan od Milana Sorsaka - vlasnika Kongarda iz Kisacke ulice. Od roka kasni 3 godine, ne placa penale...odstupio je od projekta po kom sam kupio stan, fuserajski radovi, sve najeftiniji materijali...zgrada se jos uvek gradi...i pitanje je kad ce se zavrsiti.
    Zanima me kakvo vi imate iskustvo sa ovim izvodjacem.
  • Mirko

    25.01.2011 09:41
    Četiri porodice već dobile sudsko rešenje da se isele po hitnom postupku,od toga jedna trudnica.Mikiću koji si ti čovek kad jednu trudnicu izbacuješ iz njenog stana usred zime?.
  • ADVOKAT

    21.01.2011 10:50
    Mirjana Beleslin je zaradila grdne pare na ovim istim ljudima za izlučenje iz stečejne mase "Si-partnera".Naplačivala je po 6000 prijave za izuzeće,a sad radi za MSV-e i kaze kupcima da njihovi stanovi nisu njihovi dok neplate još 200/m2.RAKIĆ "dere" MSV I NIJE BIO U STANJU DA PRATI ZAKONE I UPOZORI VUČKOVIĆA DA NA VREME "PREBACI" PLAC sa gradskog zelenila na sebe.Svoju krivicu prebacuje na kupce ipo hitnom postupku ih izbacuje iz stanova.Čovek zna posao.Koliko Vučković plaća advokate,plačenike GM-A,struju,grejanje,informatiku,37 tv predplata i td..bilo bi mu jeftinije da timljudima preda njihove stanove.Koji je to BEZDUŠNIK plaća sve te dažbine za 37 stanova i plaćaće ih godinama a neda ljudima da usele u njihove stanove.
  • Tasa

    21.01.2011 10:34
    Narode!Uzbuna!Mikićevi napredjnaci"osvojili" vlast u Ledincima.Toma Nikolić je preko Mirovića i doveo Mikića u Novi Sad.Otpadnici radikala ponovo se nadaju da "uzmu" Novi Sad.Nedozvolimo im to!
  • Janjac

    21.01.2011 08:03
    Imena i prezimena 2
    Ne bi bilo fer a nepomenuti i ljde od "struke" koji su sa pravne strane pravili gungulu i lagali narod. To su advokati Mirjana Beleslin i Milan Rakić, advokati koji su sarađjivali sa " Si-Partnerom" ili ti "NS-Partnerom" a sad naravno rade za "MSV-Inves ing"
    "Dobro obavešten"-i kakva saznanja imaš o tome?
    VELIKI POZDRAV ZA TEBE!!!!!!
  • Rade

    21.01.2011 06:35
    Tog Predraga Mikića iz Trgomena treba pod hitno deportovati na KOSOVO odakle je i došao,pa nek šiptarima prodaje stanove.Došao čovek u ravnu i mirnu nam VOJVODINU pa izbacuje ljude iz njihovih stanova.
  • Todor

    21.01.2011 06:20
    Ako je bar 50% tačno ovo što navodi dobro obavešteni,pitam se gde je tu država?.Sjedne strane lopovi,prevaranti. ubice a sa druge žene ,deca starci,ljudi koji su pošteno platili stanove i čekaju strpljivo 5 godina da se usele.DA SE NAJEŽIŠ!
  • Srewmac

    20.01.2011 20:04
    PUŠKU I U FRUŠKU
    U zemlji Srbiji postoji i grad bezakonja koji se zove NOVI SAD.U tom gradu svi nadležni peru ruke od problema i niko nikom nesme da se zameri,jer svi imaju ... na glavi.Ja da sam isplatio stan i da mi neko neda ključeve zbog nerešenih problema sa gradom ili nekim drugim-ušao bih u posed svog stana NAORUŽAN SA BOMBAMA OKO SEBE KAO PALESTINAC.Čekati sud i suđenja sa građevinskom mafijom,je ravno samoubistvu.Kada "dobro obavešten" ima toliko informacija,policija ih ima još više,nadam se.U ovom gradu se nekad znalo ko gradi stanove-Neimar,1 maj,Zlatibor...sad su i piljari ,frizerke,konobari apotekari veterinari vlasnici građ.firmi i bave se biznisom,dok su ozbiljne firme propale kao što nam propada i dražava.Neka se javi neko ko je pre 20-30 godina imao ovakav problem!
  • 20.01.2011 18:35
    Nenad
    I Mikiću će neko doći glave!Čini mi se da će to biti njegova treća bivsa zena Vesna Mikić.Ima dobru ekipu advokata i tuze se oko firme TRGOMEN.U panici je Mikić prebacio firmu na Britanska devičanska ostrva.Pa taj Mikić menja zene i partije kao papirnate maramice.Julovac,radikal,Tomin napredjnak.
  • SOLIDARAN

    20.01.2011 18:17
    Pa taj Predrag Mikić je godinama bio magacioner u zemljoradničkoj zadruzi u Gračanici!!! A vidi ga sada!!!
  • dobro obavešten

    20.01.2011 12:54
    imena i prezimena 2-nastavak
    3.Predrag Mikić (visoki funkcioner SNS i vlasnik Trgomena)je većinski vlasnik i "MSV investinga".Manjinski vlasnici su su već pomenuti Milan Vučković (direktor) i Nebojša Simović (predsednik SNS za Kraljevo).Svi oni su dobro poznati iz afere Jugolek,kada je nestalo tri miliona evra.Milan Vučković je bio predsednik upravnog odbora Jugoleka,a danas su u upravnom odboru Nebojša Simović i Marija Simović (pravnica iz Trgomena).Detaljnije na:
    http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2006/06/06/srpski/D06060505.shtml
    Hoće li pravna država konačno reagovati?Nestalo je državne imovine izgleda da je na redu krađa privatne.
  • Hm

    19.01.2011 18:51
    Free mind
    Svaka čast na inicijativi korisnika Janjac da obelodani sve prevarante! Evo da i ja doprinesem. Savetujem sve potencijalne kupce stanova,ili bilo kakvih nekretnina da u velikom luku izbegavaju sledeće agencije za prodaju nekretnina kao i investitore.
    Agencije:
    Delfin
    Plavo More
    Investitor:
    Kongrad(odnosno Konkordija)vlasnik Milan Soršak
    Da ne pričam napamet pitajte vlasnike stanova u Preradovićevoj 13 i u Kopernikovoj,čije stanove je pravio Soršak (Konkordija)
  • ...i sve po zakonu...

    19.01.2011 18:17
    objektivan komentar
    Ne poznajem niti stanare niti g. Vuckovica-pokusao sam da objasnim situaciju iz pravnog aspekta.Sto se tice mog prethodnog komentara pojasnicu-ako stanari nisu upisani u katastru nepokretnosti kao vlasnici tada imaju pravo na povracaj novca i naknadu stete.Ukoliko su upisani u katastar onda su oni VLASNICI stana i mogu da tuze g.Vuckovica.
    Napominjem,dakle,da ako isplatite kup. cenu a ne izvrsite upis u katastru niste vlasnik.To je jedna specificnost vezana za kupoprodaju nepokretnosti za koju mnogi ne znaju pa misle da su postali vlasnici stana cim isplate cenu.Na ovo treba obratiti paznju jer se to vrlo cesto zloupotrebljava-npr.vise lica plati stan,a samo jedan izvrsi upis u katastar dok ostalima ostaje dugotrajno parnicenje sa prodavcem.Pozdrav
  • sve po zakonu???????????????

    19.01.2011 14:50
    Pretpostavljam da se vi i g. Vuckovic poznajete... No, nebitno. Malo ste se zaneli u odbrani. Vasa druga recenica pobija prvu. Kako stanari, ako nazovi gospodin V. odustane od prodaje stanova, 'imaju pravo na povracaj novca i naknadu stete' ako stanovi nisu njihovi dok se ne upisu u katastar kao vlasnici????
  • neko iz mase

    19.01.2011 12:04
    nije to nista novo
    Meni su ukrali stan na slican fazon. Graditelj nije namirio obaveze, (su)investitor je zaplenio neke stanove zbog obaveza graditelja, izmedju ostalog i moj.
    10 godina se razvlacimo po sudovima, tj investitor i mi, jer je graditelj ispario i njegova krivica je jasna, ali je potpuno nenaplativ.

    Isto je investitor postavio obezbedjenje pre 10 godina na vrata i nije nas pustio da se uselimo, a posle je prodao stan, najnormalnije.

  • ...i sve po zakonu...

    19.01.2011 10:05
    Ako su stanari upisani u katastar kao vlasnici nepokretnosti u tom slucaju imaju pravo da se usele u suprotnom stanovi su i dalje u vlasnistvu doticnog Vuckovica.Ako on odustane od prodaje stanari(kupci) imaju pravu na povracaj novca i naknadu stete.Ovo sa obezbedjenjem moze da se podvede po krivicno delo prinude i narusavanje nepovredivosti stana.
  • Ovca

    19.01.2011 09:22
    NIshta novo u Srbiji
    JOsh jedan dokaz da vlast u ovoj zemlji nishta ne chini da zashtiti svoje gradjane. Drugchije ne vredi sem da se uzme zakon u svoje ruke. Na njih ne vredi da se cheka.
  • Janjac

    19.01.2011 09:18
    Imena i prezimena!
    To obetbeđenje se zove? "GM security" iz Novog Sada. Prodaju stanova obavlja agencija "IN stan" iz Novog Sada, isti oni koji su prodali stanove kupcima koje su pokušali da prevare. Bivši radnici "Si Partner"-a tj. "NS Partner"-a; Dušan Jeremić i Nataša ( ne mogu da se setim prezimena), sada drže ključeve neuseljenih stanova i verovatno pokušavaju da ih preprodaju.
    PAZITE SE!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna